Välkommen till Upplands allmänna läkarförening!

Har du funderingar kring din anställning, föräldraledighet eller sjukskrivning? Har du fått (eller inte fått) en ny tjänst? Har chefen kallat dig till ett möte med HR efter att du haft synpunkter på verksamheten? Tveka inte att höra av dig till styrelsen, kansliet eller ditt klinikombud! Vi finns för våra medlemmar, och är du inte redan medlem kan du enkelt bli det här.


Sommarstängt på kansliet

Upplands allmänna läkarförening slarvar inte med återhämtningen, utan stänger ner kansliet från midsommar till den 6 augusti. Om du behöver fackligt stöd under denna period finns hjälp att få från Läkarförbundets medlemsrådgivning, som du når på 08-790 35 10 eller medlemsradgivningen@slf.se

 

 

 

 

 

Nyheter från Läkarförbundet:

Kartläggning av läkares behov och inställning till kliniska beslutsstöd

I samarbete med Swedish Medtech har Läkarförbundet genomfört en kartläggning av läkares behov och inställning till kliniska beslutsstöd i vården. Undersökningen har bestått av ett antal gruppdiskussioner och djupintervjuer genomförda av Ipsos.

Läs mer

Debatt GP: Vården blir bättre om var och en har en egen läkare

Det är hög tid att politiker ger svar på hur de har tänkt lösa bristen på kontinuitet och tillgänglighet i vården. De måste lägga förslag på hur primärvården och den öppna specialistvården ska byggas ut. En nyckel till en välfungerande primär- och öppen specialistvård är att det finns möjlighet att starta en liten verksamhet, skriver Mia Ahlberg, Svenska Barnmorskeförbundet och Heidi Stensmyren, Sveriges Läkarförbund.

Läs mer

EKOTS LÖRDAGSINTERVJU med Heidi Stensmyren

Heidi Stensmyren ordförande Läkarförbundet intervjuades i Ekots lördagsintervjun

Läs mer
Senast uppdaterad 2018-06-18
Kansli

Upplands allmänna läkarförening


Kanslichef och ombudsman
Linn Bladh
Tel 018-611 34 95
ual@slf.se

Akademiska sjukhuset ing. 16
751 85 Uppsala

Medlemsrådgivning

Fackliga och juridiska frågor:

Mån-tors 9-16, fre 9-13

Stängt under midsommarafton

Tel: 08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Frågor om medlemskap, avgifter och ändra uppgifter:

Telefon: 08-790 35 70
medlem@slf.se
Mån-fre 9-11

Stängt under midsommarafton