Stugor i Duved

Vykort från Duved


 

Beskrivning av husen

 


I Duved har Läkarförbundet en anläggning med 22 lägenheter i 11 fjällstugor. De ligger alldeles i anslutning till skidbackarna på Solhyllan. Det ger dig som är medlem i Läkarförbundet tillgång till Nordeuropas bästa skidområde med nöjen för alla åldrar. Lift utanför dörren och nära till fjället både sommar och vinter.

I skidområdet Duved/Tegefjäll finns totalt tolv liftar och pister för alla önskemål. I Åre/Björnen finns ytterligare 34 liftar och ett stort antal nedfarter. Nära stugorna finns spårområde för motionsskidåkning. På Mullfjället ovanför Duved finns många rösade leder för turåkning och vandring. Till Storulvån med turer mot Blåhammaren och Sylarna tar det 45 minuter med bil.

Det finns  många aktiviteter även under sommarmånaderna. Fiske, kanot, forsfärder, alpin cykling, terränglöpning på fjället och mycket annat.
Åre är rankad fjärde bästa plats för downhillcykling, en snabbt växande gren inom mountainbike.
Åre Golfklubb ligger 5 km väster om Duved. Banan sträcker sig delvis längs Indalsälven. Läs mer
I Duved finns tennisbanor i närheten av stugorna.

Du hyr stugan lördag till lördag. Hela hyresbeloppet debiteras redan när du bokar.

OBS! Sopcontainrarna är flyttade och är nu placerade en bit upp (ovanför Läkarförbundets lägenheter) längs vägen i Östtra Hamrebacken. Ytterligare två containrar är placerade längst in vid vändpan i Västra delen.

Boka stuga

Mer information

Klicka på en bild för att starta bildspelet om Duved.

Senast uppdaterad 2017-02-08