Fritidsboende

Nya fritidshus i Marbella

Läkarförbundet har förvärvat fyra lägenheter i det exklusiva lägenhetsområdet Cortijo del Mar, som ligger i Estepona kommun men geografiskt närmare Marbella och den kända hamnen Puerto Banus. Tre av lägenheterna har två badrum, två sovrum med två bäddar i varje rum samt en bäddsoffa i vardagsrummet. Dessa tre lägenheter har en terrass samt liten trädgård med gräsmatta. En av lägenheterna har ett badrum, ett sovrum med två bäddar samt en bäddsoffa i vardagsrummet. Samtliga lägenheter har fullutrustat kök samt tvättmaskin. Till varje lägenhet ingår en garageplats.

Cortijo del Mar erbjuder ett stort poolområde med en enklare restaurang samt en Kids club för yngre barn. Receptionen erbjuder förutom nyckelutlämning och städning även en Conciergeservice samt utlåning av barnstolar.

Läkarförbundet har tecknat medlemskap i den närbelägna Country-klubben El Campanario Golf & Country House som erbjuder inomhuspool, utomhuspool, gym, behandlingar (mot avgift), tennis, padeltennis samt en 9-håls golfbana. För varje lägenhet ingår gratis nyttjande av Country-klubben för upp till sex personer. Utöver detta har vi ett samarbete med en nerflyttad svensk som heter Daniel Engström som kommer kunna erbjuda tjänster såsom hämtning/lämning vid flygplats, uppfyllnad av kylskåpet före ankomst med ett frukostpaket, dryckespaket eller ost/vin/snackspaket, guidade turer etc.

Uthyrning sker veckovis med bytesdag på lördagar. Endast en vecka i taget kan hyras då vi vill att så många medlemmar som möjligt skall få ta del av denna förmån. Lägenheterna kommer att vara tillgängliga för uthyrning från och med lördagen den 14 oktober och fram till och med vecka 52 2018. Nästa hyresperiod för 2019 kommer att gå att hyra från och med 1 september 2018.

Vi öppnar bokningen för lägenheterna i Marbella måndgen 18 september klockan 10.00. 

Nya fritidshus i Barcelona

Läganheterna i Barcelona är under konstruktion och förväntas stå klart i april 2018. Vi återkommer med mer information om när du kan börja boka.

Läkarförbundet har förvärvat fyra lägenheter i nyproduktionen av en av Barcelonas största byggherrar ”La Llave de Oror” i stadsdelen Eixample som ligger ett stenkast från Basilica de la Sagrada Familia, en av Barcelonas största sevärdheter. Nyproduktionen är planerad att vara färdigställd i april/maj 2018. Lägenheterna kommer att gå att hyra från och med den 1 september 2018 och läggs ut på bokningssidan sommaren 2018 (med reservation för förändringar).

-------------------------------------------------------------------------------------------

Läkarförbundet hyr inte längre ut gästlägenhet på Kommendörsgatan 9, Stockholm.

  • Fjällstugor i Duved

    Vykort från Duved

  • Lägenheter på Gran Canaria

    Vykort från San Agustin

  • Lägenheter i Skanör

    Vykort från Skanör

Senast uppdaterad 2017-09-15
Boka

Boka online fritidshus
Bokningsregler fritidshus

Telefonbokning 08-790 35 40, växelns öppettider. Om vi har förhinder att svara, var god lämna namn och telefonnummer på telefonsvararen så återkommer vi.