Aktuellt

[Error: No property "Body".]


2015-12-28

Information om din avi

Sen avi: På grund av distributionsproblem så har några medlemmar fått sin avi först de sista dagarna i december. I dagsläget vet vi ej hur många medlemmar som berörs. Som sista betaldag står den 31/12 men för dig som inte hinner betala tills dess händer ingenting. Vi skickar ut en påminnelse i mitten av januari.

Läs mer
2015-12-16

Madeleine - en hjältinna från Sylf Stockholm

Madeleine Liljegren, ordförande i Sylf Stockholm, fick ett sms och lämnade plötslig vännerna på restaurangen och maten för att snabbt rusa i väg och hjälpa en hjärtpatient. Hon var först på plats. Läs om hennes insats som hon beskrev genom ett Facebook-inlägg som fick stor viral spridning och resulterade i en artikel i Aftonbladet i dag.

Läs mer
2015-12-02

Heidi deltar i USA-resa med ledare från svensk hälso- och sjukvård

Hälso- och sjukvården är kunskapsintensiv och håller hög förändringstakt. Behoven av förnyelse, förbättrad kvalitet och ett nytt ledarskap är stora. Därför deltar en grupp ledare från svensk hälso- och sjukvård vid den årliga internationella kvalitetskonferensen i Orlando 6-9 december.

Läs mer
2015-12-02

IT-ronder gott exempel

I Arbetsmiljöverkets rapport om den digitala arbetsmiljön nämns IT-ronder som en intressant åtgärd. Rapporten publicerades 1/12 och hänvisar på flera ställen till Karin Båtelson, vice ordförande för Läkarförbundet.

Läs mer
Senast uppdaterad 2017-10-25