Välkommen till hemsidan

Gotlands Läkarförening (GLF) har ca 225 medlemmar. Majoriteten av de yrkesverksamma är anställda av Gotlands Kommun. GLF verkar för att bevaka medlemmarnas fackliga intressen, bistå enskilda medlemmar i förhandlingar och andra angelägenheter samt verka för en god arbetsmiljö.

Hör gärna av dig med frågor eller synpunkter till någon av oss!


Nyheter från Läkarförbundet:


Delta i Pride paraden med Läkare på Pride!

Läkarförbundet Villagatan Stockholm

På lördag den 5 augusti deltar Sveriges läkarförbund, tillsammans med SYLF, Sveriges läkarförbund Student samt Homosexuella läkare i den välkända Stockholm Pride Parade.

Läs mer

Förbättringar i inkomstförsäkringen

Från den 1 juli blir inkomstförsäkringen bättre. Studier blir överhoppningsbar tid och inträdesåldern i Tilläggsförsäkringen höjs till 60 år.

Läs mer

Läkarförbundet har fått med 6 stycken på Maktlistan 2017

Läkarförbundet har 6 förtroendevalda med på Dagens Medicins Maktlista. Vi känner oss mycket stolta. Heidi Stensmyren har klättrat och ligger nu på en hedrande sjätteplats.

Läs mer
Senast uppdaterad 2016-11-07
Kansli

Helena Ahlin
070-7277948
helena.ahlin02@gotland.se

Sidor som är låsta kommer endast medlemmar i föreningen in på. Fyll i ditt personnummer i inloggningsrutan som dyker upp när du klickar på de låsta sidorna. Om Du inte har tillträde till de låsta sidorna så kan det bero på att Du fortfarande tillhör någon annan lokalförening, kontakta medlemsregistret eller gå in och ändra här själv

Medlemsrådgivning

Fackliga och juridiska frågor:
Mån-tors 9-17, fre 9-13

Tel: 08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Frågor om medlemskap, avgifter och ändra uppgifter:

Telefon: 08-790 35 70
medlem@slf.se
Mån och ons 9-12 & 13-15
Tis, tors och fre 9-12