Bank

Danske Bank

Danske Bank erbjuder medlemmar i Läkarförbundet bra ränta och bolåneanalys.

Hur ”het” är svensk bostadsmarknad? En del pratar om bubbla medan andra tycker att prisläget är motiverat. Via länkarna nedan kan du ta del av en analys från Danske Banks chefekonom ihop med ditt förmånliga medlemserbjudande, som bland annat inkluderar en av marknadens lägsta bolåneräntor från 1,34 %. 

Läs om bolåneanalysen här

Läs mer om ditt medlemserbjudande här

Förändrade räntor från 17 juli 2017
Från och med 17 juli 2017 erbjuds Läkarförbundets medlemmar en rörlig ränta på bolån från 1,34%*. Listpriserna på de fasta lånen (3 år) erbjuder en ränta från 1,55.

*för personer som redan har sina lån hos Danske Bank via sitt medlemskap i Läkarförbundet, kommer räntehöjningen ske först efter tre månader (på rörligt lån) och efter tre år om hen har ett bundet lån på tre år.

SEB

SEBs erbjudande om bolån för Läkarförbundets medlemmar ger en räntenedsättning på 0,5 procentenheter, mot tidigare 0,35. Detta är ett tak, vilket innebär att ytterligare räntenedsättning kan ges när individuella förutsättningar finns.

När du ansöker om bolån är det viktigt att påtala att du är medlem i ett Saco-förbund, så att du kan dra nytta av rabatterbjudandet. Erbjudandet gäller dig och din eventuella medlåntagare.

Läs mer om erbjudandet

Senast uppdaterad 2017-08-14
Medlem

Frågor om medlemskap, avgifter och ändra uppgifter:
Telefon: 08-790 35 70
medlem@slf.se
Mån och ons 9-12 & 13-15
Tis, tors och fre 9-12