Hjälp! Vår personalchef går i pension - SLF

Hjälp! Vår personalchef går i pension

Nu drar vi igång jakten på Ingers efterträdare. Vi letar efter dig som vill arbeta i en organisation som är med och utformar svensk hälso- och sjukvård. Gillar du dessutom utveckling, förändring och spännande projekt? Då är du välkommen att söka jobbet som personalansvarig på Läkarförbundet!

Arbetsuppgifter
Som personalansvarig är du rådgivande och stödjande till Läkarförbundets chefer och medarbetare. Du arbetar både strategiskt och operativt inom hela personalområdet.

Kompetensförsörjning, rekrytering, arbetsmiljö och rehabilitering ingår bland dina arbetsuppgifter såväl som tolkning av regelverk exempelvis arbetsrätt, fackliga förhandlingar, introduktionsprogram, uppföljning av löner och anställningar samt löpande administration av rutiner och processer inom personalområdet. Du är även projektledare för kansliövergripande projekt.

Utbildning/Erfarenhet
Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot personalfrågor eller motsvarande samt har flerårig erfarenhet av arbete inom personalområdet. Du har praktisk erfarenhet av arbete med ovan beskrivna arbetsuppgifter. Erfarenhet av fackliga förhandlingar och det personaladministrativa systemet Agda är meriterande. Din förmåga att uttrycka dig, i både tal och skrift skall vara god. Du skall även ha god erfarenhet och utbildning i att leda projekt.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är lyhörd, inspirerande och tydlig för mycket kvalificerade kollegor. Du är kreativ, analytisk, stresstålig med god förmåga att strukturera och leda arbetet. Du behöver ha en god förmåga att överföra din kunskap och dina resultat, samt äga en hög integritet och ett personligt lugn. Vi ser gärna att du är intresserad av fack- och professionspolitiska frågor.

Vi tillämpar premiebestämd pensionslösning. Ange ditt löneanspråk i din ansökan.

Vid frågor om tjänsten kontakta Hans Dahlgren förbundsdirektör 070-790 34 02. Facklig representant (JUSEK) är Peter Wursé 08- 790 3356.

Välkommen med din ansökan senast den 10 februari till ansokan@slf.se alternativt Anneli Åkerström Bohm, Sveriges läkarförbund, Box 5610, 114 86 Stockholm.

Intervjuer sker löpande

Sveriges läkarförbund är läkarnas professionella och fackliga organisation med cirka 48 000 medlemmar. Läkarförbundet har till uppgift att tillvarata medlemmarnas yrkesmässiga, sociala och ekonomiska intressen samt verkar för en ändamålsenlig utveckling av hälso- och sjukvården. Vid förbundets kansli på Villagatan 5 i Stockholm finns cirka 60 medarbetare.

Senast uppdaterad 2017-01-22
Medlem

Frågor om medlemskap, avgifter och ändra uppgifter:
Telefon: 08-790 35 70
medlem@slf.se
Mån - fre 9-12