Välkommen till SLF Student Stockholm!

Image may contain: 10 people, people smiling, people standingSveriges läkarförbund Student (SLF Student) är studentorganisationen inom Sveriges läkarförbund, och således facket för dig som är läkarstudent på Karolinska Institutet.

Som studentfackligt organ är vår huvuduppgift att försvara dina intressen som läkarstudent och framtida läkare. Tillsammans med de andra avdelningarna och den nationella förbundsstyrelsen arbetar vi oavbrutet för en förbättring av läkarutbildningen och för att bevaka dina rättigheter och möjligheter, inte bara som svensk läkarstudent utan även på arbetsmarknaden och inom forskningsverksamhet.

Följ oss och vårat arbete här på vår hemsida och på Facebook. Under flikarna till vänster hittar du ytterliggare information om föreningens arbete.

Om du själv är intresserad av att engagera dig eller lära dig mer, tveka då inte att ta kontakt med oss på info.stockholm.student@slf.se

Varma hälsningar från alla oss i SLF Student Stockholm!


facebookLöner för sommarvikarierande underläkare

Nu släpper vi rapport! Här presenteras statistik från löneenkäten för läkarstudenter som jobbade som underläkare sommaren 2017. I korthet ser vi att det är mycket som behöver förbättras; lönerna är låga, löneutvecklingen näst intill obefintlig och enbart 6 % av de svarande ansåg att de hade möjlighet att löneförhandla.

Här kan du som är medlem läsa rapporten, och här kommenterar SLF Students styrelse resultaten i en debattartikel i Läkartidningen.

 


Årets första Appendix-nummer, rykande het från pressarna!

Nu har årets första utgåva av Appendix skickats hem till våra medlemmar. I detta nummer presenteras den nya styrelsen för Sveriges läkarförbund Student liksom vår nya studenthandläggare Sara Widebeck! Ni kan även bland annat läsa om resultatet från vår enkät om psykisk ohälsa, om #metoo samt om våra visioner för året. Kolla efter tidningen i din brevlåda eller läs den här på vår hemsida!

 


Vårens AT-mässor pågår nu för fullt

Läs mer
Senast uppdaterad 2018-03-11
Medlemsrådgivning

Fackliga och juridiska frågor:

Mån-tors 9-17, fre 9-13

Tel: 08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Frågor om medlemskap, avgifter och ändra uppgifter:

Telefon: 08-790 35 70
medlem@slf.se
Mån och ons 9-12 & 13-15
Tis, tors och fre 9-12