Fritidshus i Marbella

Bokningen för 2019 öppnar den 11 juni klockan 14:00

Läkarförbundet har förvärvat fyra lägenheter i det exklusiva lägenhetsområdet Cortijo del Mar, som ligger i Estepona kommun men geografiskt närmare Marbella och den kända hamnen Puerto Banus. 

Tre av lägenheterna har 2 sovrum med två sängar i varje, vardagsrum med 1 bäddsoffa (140 cm) samt två badrum. Lägenheterna har terrass och liten trädgård med gräsmatta. En av lägenheterna har 1 sovrum med två sängar, vardagsrum med 1 bäddsoffa (90 cm) samt ett badrum. Samtliga lägenheter har fullt utrustat kök och tvättmaskin. Till varje lägenhet hör en garageplats. Området är kuperat med många trappor. Bil är att rekommendera för att enkelt ta sig runt på orten, till stranden, för att nå ett större utbud av restauranger och för att enkelt kunna göra utflykter. Marbella och Estepona ligger ca 15 km bort. Busshållplats finns ca 1 km från Cortijo del Mar.

Cortijo del Mar erbjuder ett stort poolområde med en enklare restaurang. Under högsäsong (15/6-15/9) finns Kids club för barn mellan 4-12 år. Poolhanddukar finns till alla boenden i våra lägenheter. Lakan och handdukar ingår likaså. Extra utrustning såsom barnsäng och barnstol beställs när ni fyller i ankomstmeddelandet senast 2 veckor före ankomst. 

Receptionen är öppen kl 9-21 (kl 9-19 under lågsäsong). Där hämtar ni nyckeln (2 ex) vid ankomst. Kommer ni utanför dessa tider kontaktar ni Conciergeservice på telefon +34 669 484 419 så ser de till att ni får nyckel vid er ankomst.

Läkarförbundet har tecknat medlemskap i den mycket uppskattade Country-klubben El Campanario Golf & Country House som erbjuder inomhuspool, utomhuspool, gym, behandlingar (mot avgift), tennis, padeltennis samt en 9-håls golfbana. För varje lägenhet ingår gratis nyttjande av Country-klubben för upp till sex personer. Skriv ut och fyll i detta dokument och ta med det till receptionen på El Campanario när ni besöker dem första gången. 

Läkarförbundet har också ett samarbete med svensken Daniel Engström som är bosatt på orten. Daniel kan ordna med hämtning/lämning vid flygplats, fylla ert kylskåp före ankomst med ett förbeställt frukostpaket, dryckespaket eller ost/vin/snackspaket och boka olika guidade turer mm. Han hjälper också gärna till med att boka golf vid olika banor i området, ordna med hyrbil (till bra pris!). Ni når Daniel på telefon 0034 634 301 451 och daniel@engstrom.es. Daniels arvode är 25 euro/timme plus utlägg för inköp av beställda varor.

Uthyrning sker veckovis med bytesdag på lördagar. Det går att hyra en eller två veckor i sträck. Lägenheterna är för närvarande bokningsbara till och med vecka 52 2018. Från 1 september 2018 går det att boka lägenheterna för vistelse under 2019.

December till februari ligger medeltemperaturen i Marbella på ca 18 grader. Under mars och december något varmare medeltemperatur, ca 20 grader och resten av året riktigt varmt och skönt. Marbella är solsäkert och har få regniga dagar. (källa: www.medeltemperatur.se)

Senast uppdaterad 2018-05-25