Festvåning i Stockholm

Boka Läkarförbundets nyrenoverade festvåning på Villagatan i Stockholm. Festvåningen består av en stor matsal och anslutande salonger. Lokalerna är vackra med burspråk, höga fönster, parkettgolv och stuckatur i taket.

Läkarförbundets medlemmar får låna festvåningen för disputationsmiddagar, familjehögtider och liknande. Vi åtar oss dock inte studentfester och barnkalas.

Läkarförbundet festvåning Villagatan

Festvåningen är avsedd för fester med mellan 45 och 92 gäster.

Du behöver inte betala någon lokalhyra, men du måste anlita vår entreprenör Food For Every Mood som ordnar fantastisk mat, fina kringarrangemang och har trevlig serveringspersonal.

Ring Mats Åkerhielm eller Fingal Gyllang, telefon: 08 – 790 33 40 för att diskutera menyval och övriga arrangemang. Menyförslagen ser du i högerspalten.

Läkarförbundet matsal festvåning Villagatan Läkarförbundet festvåning lounge Villagatan Läkarförbundet festvåning hallen Villagatan

 

De drycker du vill servera, både med och utan alkohol, kan du själv köpa och leverera till lokalen i god tid före festen. Food for Every Mood tar inte extra betalt för att servera dem. Enligt utskänkningsreglerna får du inte ta betalt av dina gäster för öl, vin eller sprit.

Lokalen kan disponeras under tiderna:

Måndag - Fredag 16.00 - 02.00
Lördag 12.00 - 02.00

 

Det finns musikanläggning att använda i lokalen. Du kan också boka levande musik. Men vi är angelägna om att våra grannar inte ska störas och musiken får därför inte spelas på hög volym och det är viktigt att den avslutas absolut senast kl. 01.00.

Fantastisk mat och personal

Food For Every Mood har flera menyer att välja mellan, både bordsservering och buffé.
Se högerspalten.

I meny- och buffepriserna ingår:

 - Festvåning med serveringspersonal från 18.30 till 24.00.
- Kock och serveringspersonal som dukar och serverar
- Linnedukar och linneservetter
- Glas, porslin och bestick
- Ljus och ljusstakar
- Snacks till välkomstdrinken
- Kaffe med liten chokladbit
- Städning och tvätt
- Moms 12 %
- Allt faktureras i efterskott

Serveringspersonalen börjar sitt arbete två timmar innan gästerna kommer.

Efter klockan 24.00 debiteras 3.000 kronor per timme som gästerna stannar. Personalen stannar en timme efter att gästerna gått.

Om gästerna vill anlända före 18.30 går det bra. Kontakta köket för pris.

Rökning

För att alla ska trivas hänvisas rökare till balkongen som vetter ut mot gården. Det är alltså inte tillåtet att röka inomhus eller utanför huvudentrén.

Ansvar

Du som är beställare av festen ansvarar för ordningen och eventuella skador på Läkarförbundets inventarier och utrustning. Av säkerhets skäl får inte marschaller tändas.

Avboka

Om du måste avboka ska du göra det senast sex månader före bokat datum. I annat fall debiteras en avgift på 1 000 kr. Om du avbokar senare än tre månader innan är avgiften 3 000 kr.
bokaklubbvaningen@slf.se

Senast uppdaterad 2017-04-10
Boka

Tel 08-790 33 40 eller 790 33 46
Vardagar 09.00-12.00 och 13.00-15.00

bokaklubbvaningen@slf.se

För att boka, diskutera meny och arrangemang,
kontakta Food For Every Mood.
Mats Åkerhielm eller
Fingal Gyllang
tel 08-790 33 40 eller 790 33 46