Mentorprogram för chefer

För andra året i rad arrangerar Läkarförbundet ett mentorprogram skräddarsytt för läkare som är chefer. Programmet vänder sig till dig som är medlem i Läkarförbundet och ny i din chefsroll - adept - och till dig som är en mer erfaren chef - mentor. 

Programmet startar den 5 september 2018 med en avslutande träff den 23 maj 2019. Anmälan är öppen till och med 31 maj 2018. Därefter återkommer vi med besked till antagna i programmet och informerar om din matchning. 

LÄS MER OM PROGRAMMET OCH ANSÖK >>

Mentor adept mentorskapsprogram

Kort om programmet & kostnad

Mentorprogrammet pågår under åtta månader och rymmer upp till 30 deltagare; 15 mentorer och 15 adepter. Start- respektive avslutningsträff är heldagar på Läkarförbundets kansli i Stockholm. Däremellan arrangeras ett utbildningstillfälle för adepterna, även det i Stockholm. Däremellan träffas mentor-paren varandra på egen hand ungefär en gång i månaden.

Programmet är exklusivt för medlemmar i Läkarförbundet. Som adept betalar du 5000 krornor inklusive moms, för ditt deltagande. Mentorernas medverkan är kostnadsfritt. 

För frågor, kontakta Ingela Holtenstam på telefon 08-790 33 86 eller ingela.holtenstam@slf.se

Positivt om mentorprogrammet från tidigare deltagare

"Möjligheten att få stöd, andra synvinklar och framför allt tillgång till mentorerns erfarenhet i chefskapet"

"Att mentorskap används som metod för att utveckla läkares ledarskap inom sjukvården"

"Gav en bra struktur till mentorträffarna och verktyg att arbeta med för att få bättre insikt i hur jag fungerar som ledare"

LÄS MER OM PROGRAMMET OCH ANSÖK >>

Senast uppdaterad 2018-04-24
Medlemsrådgivning

medlemsradgivningen@slf.se
Tel: 08-790 35 10
Må - tors 9-17, fre 9-13