Välkommen till SPLF

Vårdval/hälsoval och Nationella taxan är SPLFs viktigaste frågor. SPLF arbetar för att vårdvalet/hälsovalet och Nationella taxan ska styras av villkor som befrämjar den småskaliga professionsstyrda vården.

Förfrågan till samtliga privatpraktiserande läkare angående journalsystem

Förfrågan till samtliga privatpraktiserande läkare och kollegor runtom i Sverige som idag använder journalsystem av äldre karaktär eller system som inte uppfyller dagens krav och har för avsikt att förnya sina system inom nära framtid.

Läs mer

Ekonomi - skattekurs 7/12 -17

Nu kan du anmäla dig till vår ekonomikurs med fokus på skatter för företagare. Föreläsare är som tidigare Bo Svensson som arbetar som skattejurist på en av Sveriges största advokatbyråer – Wistrands. Förutom skattejurist hos Wistrands är Bo Svensson också universitetslektor på Handelshögskolan i Göteborg, som är en erfaren och erkänt duktig föreläsare. Kursen anordnas i samarbete med Svensk Privatläkarservice AB.

Läs mer

Specialerbjudande - Medibas

Unikt specialerbjudande för medlemmar i Svenska Privatläkarföreningen med leverantören Medibas om licens för oberoende medicinsk kunskapsstöd.

 

Läs mer

Kurs i kapitalplacering & kapitalförvaltning

Svenska Privatläkarföreningens helägda bolag Svensk Privatläkarservice AB inbjuder till möte i samarbete med Carnegie Fondkommission.OBS nytt datum 20 oktober.

Läs mer
Senast uppdaterad 2017-09-27

Redan medlem i Läkarförbundet?

Byt yrkesförening till SPLF 

Läs om vad Läkarförbundet kan hjälpa dig med


Kansli

 

 

Johnny Gustafsson
Tel: 08-790 33 30 
johnny.gustafsson@slf.se

 

Medlemsrådgivning

Fackliga och juridiska frågor:
Mån-tors 9-17, fre 9-13

Tel: 08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Frågor om medlemskap, avgifter och ändra uppgifter:

Telefon: 08-790 35 70
medlem@slf.se
Mån och ons 9-12 & 13-15
Tis, tors och fre 9-12