Följ oss på ...

Aktiv i MSF

Information för dig som är eller vill bli aktiv i MSF.

Här hittar du reseräkningsblankett, mm.

Läs mer

Aktuellt

AT-mässor landet runt »

Träffa din framtida arbetsgivare och få viktig facklig information inför ditt kommande yrkesliv! Nu kommer Läkarförbundet och flera arbetsgivare ut till studieorterna för att informera om AT och AT-guiden. Var god se tid och datum nedan.

Möt din framtida arbetsgivare i Stockholm »

Den 21-22 augusti anordnas en konferens i Stockholm där du som pluggar till läkare får veta mer om hur det är att arbeta inom specialiteterna allmänmedicin och psykiatri. Det är också ett lysande tillfälle att träffa och knyta kontakter med potentiella arbetsgivare från ett flertal landsting och regioner.

Konferensens första dag riktar sig i huvudsak till studenter som läser i Europa, men då det finns platser kvar öppnar vi nu upp även för dig som studerar i Sverige och börjar närma dig slutet på din universitetsutbildning.

Det går bra att närvara båda dagarna eller bara den ena. Konferensen är kostnadsfri, men anmälan är bindande och avbokning medför en kostnad på 500 kronor.

Läs mer om programmet i bifogad inbjudan. Ta chansen och anmäl dig du med!

Förlängda handläggningstider vid ansökan om särskilt förordnande »

Det har kommit till vår kännedom att handläggningstiden för ärenden om särskilt förordnande har fördröjts, och så till den grad att  sommarjobben hotas för många av våra utlandsmedlemmar som avser att arbeta som vikarierande underläkare i sommar. 

Nyhetsarkiv
SLF

Student - första jobbet

Att arbeta inom sjukvården ger dig som student en god inblick i ditt framtida yrkesliv.
Läs mer om vad som gäller >