Bli medlem - ett klokt val

Sveriges läkarförbund växer. Vi syns allt mer i press, radio och tv. Det gör att vi får vi ett större genomslag för vår politik, våra krav och lösningar hos politiker och beslutsfattare. För våra medlemmar påverkar vi yrke, vård och villkor. Ju fler medlemmar vi är, desto större möjlighet har vi att lyckas. Bli medlem du också! 

Ansökan för dig som är läkare>

Ansökan för dig som är läkarstudent>

Som medlem i Läkarförbundet har du en trygghet om något händer. Du får personlig rådgvining i frågor som rör löne- och anställningvsillkor, anmälningsärenden och arbetsrätt. Förutom den professionella och fackliga hjälpen får du tillgång till olika förmåner och rabatter. Till exempel ingår Läkartidningen med 38 nummer/år. Ingen kan läkare som vi!

Vi stödjer Min Stora Dag

Under december månad genomförde Läkarförbundet en rekryteringskampanj i välgörenhetens tecken. För varje ny medlem utlovades 250 kronor till Min Stora Dag. Kampanjen resulterade i totalt 336 nya medlemmar till Läkarförbundet och 84 000 kronor till Min Stora Dag. Ett bidrag som gör det möjligt för barn och ungdomar med allvarliga sjukdomar och diagnoser att få en paus och en upplevelse att minnas. Min Stora Dag är en rikstäckande organisation som samarbetar med samtliga sjukhus i Sverige.

En hälsning från Min Stora Dag
Genom Läkarförbundets bidrag får fler chansen till en Stor Dag, som till exempel kan handla om att vara med på ett kockläger och träffa nya kompisar, besöka en djurpark eller få träffa sin idol. Min Stora Dag tackar för en generös gåva från Läkarförbundet!

 Min Stora Dag

Senast uppdaterad 2018-01-26
Medlemsrådgivning

Fackliga och juridiska frågor:

Mån-tors 9-17, fre 9-13
Tel: 08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Frågor om medlemskap, avgifter och ändra uppgifter:

Telefon: 08-790 35 70
medlem@slf.se
Mån och ons 9-12 & 13-15
Tis, tors och fre 9-12