Bli medlem - ett klokt val

För varje läkare som blir medlem i december skänker vi 250 kronor till organisationen Min Stora Dag. Bidraget gör att fler barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser får en paus och en upplevelse att minnas.

Sjuk flicka med blå sjalett

Ansök om medlemskap idag!

Sveriges läkarförbund växer. Vi syns allt mer i press, radio och tv. Det gör att vi får vi ett större genomslag för vår politik, våra krav och lösningar hos politiker och beslutsfattare. För våra medlemmar påverkar vi yrke, vård och villkor. Ju fler medlemmar vi är, desto större möjlighet har vi att lyckas. Bli medlem du också! 

Ansökan för dig som är läkare>

Ansökan för dig som är läkarstudent>

Som medlem i Läkarförbundet har du en trygghet om något händer. Du får personlig rådgvining i frågor som rör löne- och anställningvsillkor, anmälningsärenden och arbetsrätt. Förutom den professionella och fackliga hjälpen får du tillgång till olika förmåner och rabatter. Till exempel ingår Läkartidningen med 38 nummer/år. Ingen kan läkare som vi!

Vi stödjer Min Stora Dag

För varje ny medlem i december ger Läkarförbundet 250 kronror till Min Stora Dag. Ett initiativ där vi bidrar till att barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser kan få en paus och ett avbrott i en annars tuff vardag.

 Min Stora Dag

Senast uppdaterad 2017-12-04
Medlemsrådgivning

Fackliga och juridiska frågor:
Mån-tors 9-17, fre 9-13

Tel: 08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Frågor om medlemskap, avgifter och ändra uppgifter:

Telefon: 08-790 35 70
medlem@slf.se
Mån och ons 9-12 & 13-15
Tis, tors och fre 9-12

------------------------------------------------