Välkommen till SPLF

Vårdval/hälsoval och Nationella taxan är SPLFs viktigaste frågor. SPLF arbetar för att vårdvalet/hälsovalet och Nationella taxan ska styras av villkor som befrämjar den småskaliga professionsstyrda vården.

Ekonomi - skattekurs 7/12 -17

Nu kan du anmäla dig till vår ekonomikurs med fokus på skatter för företagare. Föreläsare är som tidigare Bo Svensson som arbetar som skattejurist på en av Sveriges största advokatbyråer – Wistrands. Förutom skattejurist hos Wistrands är Bo Svensson också universitetslektor på Handelshögskolan i Göteborg, som är en erfaren och erkänt duktig föreläsare. Kursen anordnas i samarbete med Svensk Privatläkarservice AB.

Läs mer

Starta eget-kurs 30/11 -17

 VÄLKOMMEN TILL HÖSTENS ”STARTA EGET KURS”

Nu kan du anmäla dig till Läkarförbundets kurs för dig som funderar på att starta eller nyligen har startat egen verksamhet. Under kursen får du rådgivning, information och tips för att driva eget företag, exempelvis genom att arbeta som hyr/konsultläkare eller att driva en egen läkarmottagning.

Läs mer

Specialerbjudande - Medibas

Unikt specialerbjudande för medlemmar i Svenska Privatläkarföreningen med leverantören Medibas om licens för oberoende medicinsk kunskapsstöd.

 

Läs mer

Kurs i kapitalplacering & kapitalförvaltning

Svenska Privatläkarföreningens helägda bolag Svensk Privatläkarservice AB inbjuder till möte i samarbete med Carnegie Fondkommission.OBS nytt datum 20 oktober.

Läs mer

Mer pang för pengarna.

Därför behöver vi vårt servicebolag.

Privatläkarna i Sverige är en hotad grupp. Som bekant finns förslag som skulle radera möjligheterna för småskalig vård. Dessutom ifrågasätts åter en viktig del av privat läkarverksamhet i form av ”Taxan”. Samtidigt finns även möjligheter till stora förbättringar då allt fler inser fördelarna med småskalig av läkare driven privatvård. Då måste SPLF delta i opinionsarbete och olika former av lobbyism. Det tar  tid för våra företrädare och kostar därmed pengar.

Läs mer
Senast uppdaterad 2017-09-27

Redan medlem i Läkarförbundet?

Byt yrkesförening till SPLF 

Läs om vad Läkarförbundet kan hjälpa dig med


Kansli

 

 

Johnny Gustafsson
Tel: 08-790 33 30 
johnny.gustafsson@slf.se

 

Medlemsrådgivning

Fackliga och juridiska frågor:
Mån-tors 9-17, fre 9-13

Tel: 08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Frågor om medlemskap, avgifter och ändra uppgifter:

Telefon: 08-790 35 70
medlem@slf.se
Mån och ons 9-12 & 13-15
Tis, tors och fre 9-12