Resor

En till två gånger per år arrangerar resebyrån Albatross exklusiva gruppresor för Läkarförbundets medlemmar. Ett återkommande inslag är studiebesök på ett eller flera sjukhus, läkarkliniker eller liknande i landet, något som är mycket svårt att få tillträde till som enskild resenär.

Vi planerar nu för kommande destination och återkommer med information om vart det bär hän och när det är dags.

Obs! Resan till Iran i höst är inställd pga för lågt deltagande.

Exempel på tidigare destinationer är Japan där deltagarna bland annat fick besöka ett modernt sjukhus i Tokyo och ett mer traditionellt sjukhus i Kyoto som kombinerar västerländska och österländska  traditioner. Ett annat populärt resmål var Sydafrika. Här arrangerads ett besök på en läkarklinik i en kåkstad i Kapstaden samt Groote Schur-sjukhuset.

Sagt om tidigare medlemsresa till Jerusalem och Petri

"Kunnig och engagerad reseledare. God mat. Resan innehöll mycket av intressanta historiska minnesmärken. En fantastisk repetition av gamla historiekunskaper och hisnande naturupplevelser, samt en inblick i ett komplicerat Mellanöstern."
-----------------------
"Alla historiska platser och det omväxlande klimatet. Bra svensktalande reseledare som var oerhört erfaren."
-----------------------
"Resan var bra och vi såg nästan alla sevärdheterna i Jordanien och många platser i Israel. Jag rekommenderar varmt resan, framför allt till de som är historiskt intresserade."
-----------------------

Senast uppdaterad 2017-06-13
Medlem

Frågor om medlemskap, avgifter och ändra uppgifter:
Telefon: 08-790 35 70
medlem@slf.se
Mån och ons 9-12 & 13-15
Tis, tors och fre 9-12