Fritidshus i Marbella

Läkarförbundet har förvärvat fyra lägenheter i det exklusiva lägenhetsområdet Cortijo del Mar, som ligger i Estepona kommun men geografiskt närmare Marbella och den kända hamnen Puerto Banus. 

Tre av lägenheterna har två badrum, två sovrum med två bäddar i varje rum samt en bäddsoffa (för 1 vuxen) i vardagsrummet. Dessa tre lägenheter har en terrass samt liten trädgård med gräsmatta. En av lägenheterna har ett badrum, ett sovrum med två bäddar samt en bäddsoffa (för 1 vuxen) i vardagsrummet. Samtliga lägenheter har fullutrustat kök samt tvättmaskin. Till varje lägenhet ingår en garageplats.

Cortijo del Mar erbjuder ett stort poolområde med en enklare restaurang samt en Kids club för yngre barn. Receptionen erbjuder förutom nyckelutlämning och städning även en Conciergeservice samt utlåning av barnstolar.

Läkarförbundet har tecknat medlemskap i den närbelägna Country-klubben El Campanario Golf & Country House som erbjuder inomhuspool, utomhuspool, gym, behandlingar (mot avgift), tennis, padeltennis samt en 9-håls golfbana. För varje lägenhet ingår gratis nyttjande av Country-klubben för upp till sex personer. Skriv ut och fyll i detta dokument, ta sedan med det till receptioenen vid ankomst. 

Utöver detta har vi ett samarbete med en nerflyttad svensk som heter Daniel Engström som erbjuder tjänster såsom hämtning/lämning vid flygplats, uppfyllnad av kylskåpet före ankomst med ett frukostpaket, dryckespaket eller ost/vin/snackspaket, guidade turer etc. Han hjälper också gärna till med att boka golf vid olika banor i området, boka hyrbil (med bra rabatt), boka padeltennis samt olika guidade turer.

Ni når Daniel på telefon 0034 634 301 451 och daniel@engstrom.es. Daniels arvode är 25 euro/timme plus utlägg för inköp av beställda varor.

Uthyrning sker veckovis med bytesdag på lördagar. Lägenheterna är tillgängliga för uthyrning från och med lördagen den 14 oktober och fram till och med vecka 52 2018. Nästa hyresperiod för 2019 kommer att gå att hyra från och med 1 september 2018.

Vi öppnar bokningen för lägenheterna i Marbella måndgen 18 september 2017 klockan 10.00. 

Senast uppdaterad 2017-11-10
Boka

Boka online fritidshus
Bokningsregler fritidshus

Telefonbokning 08-790 35 40, växelns öppettider. Om vi har förhinder att svara, var god lämna namn och telefonnummer på telefonsvararen så återkommer vi.